Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Season 1, Episode 01

Λοιπόν έτσι είναι. Διανύω ακόμα την αρχή: μιας χρονιάς, μιας ζωής, μιας καθολικά καθοριστικής εποχής. Γυροφέρνω μπροστά στο "τούνελ" που λέγεται 3η λυκείου και ακονίζω τα σκαπτικά εργαλεία. Ναι το τούνελ είναι ημιτελές...το δικό μου δηλαδή! Κάποιων είναι ορθάνοιχτο και γυαλίζει διότι διέθεσαν μεγάλα ποσά χρημάτων σε εταιρείες εκσκαφής, άλλων είναι παρόμοιο με το γεφύρι της Άρτας, τη μία το χτίζουν, την άλλη γκρεμίζεται.

Εδώ ξεκινάει (για άλλη μια φορά) ανοιχτός πόλεμος με τον -κατά τη γνώμη μου - χειρότερο εχθρό του ανθρώπου. Το άγχος. Παλαιότερα με έχει βασανίσει σε περιόδους αγανάκτησης, κακής χρήσης του χρόνου ή περιόδους τις οποίες θυμάμαι και γελάω (αν μπορούσα να κλάψω θα προτιμούσα αυτή την αντίδραση). Το ότι γράφω δεν είναι τυχαίο, είναι ένα από τα φάρμακα που διατίθενται δωρεάν και δοκιμασμένα δουλεύουν. Μου το πρότεινε ένας φίλος στον οποίο αφιερώνω το 1ο επεισόδιο Ε, μετά είναι τα ενδιαφέροντα όπως η μουσική και το σχέδιο και γενικά δημιουργείται ένα τείχος προστασίας.

Πολλές φορές πρέπει να νιώσεις σαν προϊόν προς πώληση το οποίο θα πουλήσεις εσύ ο ίδιος. Δηλαδή να φτιάξεις αυτό που λέμε "Marketing Plan" για τον εαυτό σου κάνοντας:
1) Γενική Περίληψη
2) Τωρινή Κατάσταση Αγοράς
3) Παρουσίαση Ευκαιριών/Κινδύνων καθώς και Δυνατών/Αδύναμων σημείων του προϊόντος
4) Πλάνο Εργασιών
5) Στρατηγικές Πώλησης
6) Επόμενες Κινήσεις
7) Υπεύθυνος
Δεν είναι ανορθόδοξο, απλά δεν συνηθίζεται σε αυτή τη μορφή. Μάλλον γιατί δεν θέλουμε να παραδεχτούμε ότι αν δεν ακολουθήσουμε το σύστημα κάπου θα χαθούμε. Και δυστυχώς είμαστε μόνο κλαδάκια κατά αυτήν την περίοδο. Δηλαδή κατα κάποιον τρόπο μόνοι. Αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να επαναπαυόμαστε αλλα ούτε να πριονίζουμε το πόδι της μάνας μας αποσκοπώντας στο να πέσει!

Αυτά για αρχή. Καλημέρα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου