Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Μετανοείτε?

Τώρα τελευταία παρατηρώ μια γενική μιζέρια στον κόσμο που συναντώ καθημερινά.
Πιστεύω δεν το βλέπω μόνο εγώ, δηλαδή μπαίνω σε μια καφετέρια και οι συζητήσεις που επικρατούν είναι "Α, γεία, τί κάνεις? -Ε, έχω υπάρξει και καλύτερα..." ή "Έχω βαρεθεί τη ζωή μου." ή "Τι άλλα? -Τα ίδια." .
Πρόσφατα διάβασα πως "ο Ερμής είναι ανάδρομος, μέχρι τις 30"! Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πια.
Είναι και ο καιρός...
Αυτός ο νεκρός καιρός που σου φωνάζει:
"ΜΑΛΑΚΑ αυτοκτόνα, εδώ έχει cookies (και σου κλείνει το μάτι)"
Αυτό που με κάνει να απορώ είναι το οτι αυτό το "θανατικό" χτυπάει γνωστά μου πρόσωπα:
  1. Μια κοπελίτσα από το σχολείο μου βρέθηκε σε αυτοκινητιστικό, οι γιατροί απορούσαν πως κατάφερε να ζήσει μετά από τέτοιο τρακάρισμα, θα ξαναπερπατήσει πάλι το Φεβρουάριο.
  2. Μια γνωστή μου από τη Σαντορίνη η οποία είχε χάσει τη μητέρα της πριν χρόνια, χάνει τώρα τον πατέρα της!
  3. Ο παππούς μιας καλής φίλης φεύγει από τη ζωή.
  4. Οι απεργίες στα ΜΜΜ μας έχουν γαμήσει το πρόγραμμα.
-εντάξει θαρρώ πως αρκούν-

Ίσως κάποια φαινόμενα να συνδέονται με τις μαγνητικές σχέσεις μεταξύ πλανητών που στη συνέχεια επηρεάζουν τα μέταλα που βρίσκονται στο σώμα μας αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη κουβέντα.

Όμως το πνεύμα των χριστουγέννων δεν πεθαίνει (συγκεκριμένα η ραδιοφωνική διαφίμηση των Jumbo ενημερώνει τα παιδιά πως οι καλές τιμές δεν θα τους στερήσουν τα δώρα και ο Μπαμπάς δεν έχει δικαίωμα να πει την οποιαδήποτε δικαιολογία!).

Μπορεί να είναι και καρμικό, να πληρώνουμε τις μαλακίες του 2010 τώρα στο τέλος, στο χειροκρότημα. Δεν είναι τυχαίο που ο Κος Χατζιδάκης έφαγε τώρα το ξύλο του!

Συμπέρασμα: κοιτάξτε τους εαυτούς σας! Είναι η μόνη λύση, δεν είπα να μην νοιάζεστε αλλά "μέτρον άριστον" και να αγαπάτε τους γονείς και τους σίγουρους φίλους σας. Καιρός να καθαρίσετε την καρνταρόμπα της προσωπικής σας ζωής και να εξαγνιστείτε, ταξιδέψτε και κάντε υπομονή μέχρι τις 30 (που ο Ερμής θα πάψει να είναι ανάδρομος όπως θα έλεγε και η Λίτσα Πατέρα).



Enjoy and search for things that make you smile, και ισχύει το "άγνοια=ευτυχία" !

3 σχόλια:

  1. To οτι έγραψα για τις απεργίες δεν σημαίνει οτι διαφωνώ, καλά κάνουν, καιρός ήταν, απλά παρουσιάζω μια μονόπλευρη αντίληψη του φαινομένου.
    -Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λοιπόν, στοιχηματίζω είτε ατρονομία επιλογής είτε απλά τεχνολογική.:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή